tisdag 25 februari 2014

Typ Ljuvlig Morgon Fast Helt Tvärt Om.

Vissa dagar finner man inte det normala flytet och har natten inte varit Tusen Procents Sömn så är det befintliga tålamodet minus trettioåtta och då blir minsta vägbula rätt stor.  När det gäller sömn kan jag ju meddela att jag inte sovit en hel natt på snart nio månader så sömnbanken är inte så välfylld för tillfället.  Mer än så tänker jag inte gå in på det hela mer än att det är slitsamt.


Idag fick jag totalspel på vår kaffemaskin som sprutade kaffe över hela diskbänken och väggen. Totalspel -------> skriker åt maskinen och kallar den en "jävla helvetes kukmaskin". Ungefär så som man skriker åt sin dator när den är helt dum i huvudet.  Eller är det bara jag som skriker åt min dator? Och printern på jobbet, mobilen samt micron?


Vidare kom katterna på att en rolig lek vore att springa runt i huset snabbt och jaga varandra. Vilket kan vara en bra lek om båda är lätta på foten men den gode Mumin på sju kilo låter som en kalv när han springer runt och det hörs när de sladdar runt på vår säng ( Lilla Gs rum är precis innanför vårt sovrum).  Tack gode gud att Lilla G vaknade och somnade om igen.  Tack gode gud. TACKTACKTACK.

Vårt kök ser ut som om något exploderat vilket retar mig till vansinne. Men eftersom det enda sättet att hålla köket rent är att typ låsa köksdörren,  eftersom det kommer vara kaos cirka tre minuter efter det att det är städat. Det vilar en förbannelse över kök + småbarn! Nog för att jag fattade innan men det här är ju löjligt. De andra rummen är ju megastädade menar jag *himlar med ögonen*.


Mvh/På Dåligt Humör I Göteborg

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skriker också åt datorn, dammsugaren, duschmunstycket som inte passar på kökskranj-vlen! Helt normalt /L

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag skriker också åt alla jävla apparater som inte sköter sig. Ordet kuk passar synnerligen bra in där.

Och minus på sömnkontot vet jag exakt hur det är att ha. Det suger fett och motgångar är svåra att ta.

Miss Upsey Daisy sa...

L- skönt att höra att det är normalt. :)
IWNKI- Tålamodet sviker ju lite när det blir så...

Katarina sa...

Åh, förlåt men nu blev jag på bättre humör. Tack, tack, tack för att du delade med dig av det här.

Och jag skriker också åt saker här hemma. Fast numera tyst, inne i huvudet eftersom jag insett hur himla lyhört det är här.

Grannarna kan ju få misstänka att jag är galen men jag behöver ju inte bekräfta det genom att kalla kaffebryggaren för en kukmaskin.

Hoppas du får sova bättre snart. Kram.

Miss Upsey Daisy sa...

Katarina-- he he.. blir du gladare är det alltid något ;-)