tisdag 18 februari 2014

Min Mage och Mitt Barn.

Om jag ogillade att folk klappade på min gravidmage utan att fråga så är det inget hur jag känner när okända personer klappar Lilla G på huvudet när vi sitter på resturang på semestern. En kvinna som passerar vårt bord och utan att säga något till oss "klappklapp" på Lilla Gs huvud.  Jag hade inte ens låtit någon klappa min hund utan att fråga (om jag hade haft en hund, det har jag ju tyvärr inte).

Man gör inte så! Hade jag varit snabbare hade jag skuttat upp och klappat henne på huvudet. Eller på huvudet i bästa fall....

3 kommentarer:

annika sa...

Åh vi är så svenska i det där! När vi har rest med våra barn så vill ALLA i Grekland klappa en blond liten pojke på huvudet. Helt enkelt. En äldre dam tog upp honom och pussade honom med smackpussar på kinderna innan jag hann reagera. För att inte tala om Indien...

Fifi sa...

Det var likadant på vår semester, varje gång vi åt gick personalen förbi och klappade Elly på huvudet. Jag blev väldigt obekväm, men Elly blev det inte. Hon tog väl seden dit hon kom helt enkelt, för hon brukar ogilla sånt hemma.

Miss Upsey Daisy sa...

Annika- kanske, men jag har inte gillat heller när jag har åkt tåg med katterna och folk har stuckit in fingrarna i buren ... eller när man tar mig på magen osv.
Fifi- Lilla G bryr sig inte det är mer jag...