tisdag 25 februari 2014

Fast Det Är Ju Så Här.

Jag är ju inte glad varje dag. Det tror jag inte det finns någon som är. Vore helt orimligt tycker jag. Sedan bör man ju vara glad de flesta dagarna men att räkna med att livet är rosa och fyllt med champagne till hundra procent? Så är det ju knappast. För någon.  Men är de oglada dagarna fler än de glada dagarna så får man ta tag i det.

4 kommentarer:

erikakanberika sa...

Kanske är det pga det är februari? Den extra bördan som det innebär med allt det gråa och tröttman för vi tycks ju båda två vara på samma oharmoniska plats i livet.

Om vi bestämmer oss för att det ÄR februari så kommer plågan inte vara lång ety i helgen (I HELGEN! detta tåls att upprepas) är det mars!

Jag tror på mars.

Spader Madame sa...

Allt är typ litet oglatt om man inte sover. Igår skulle sa jag till Esset att det var tur att han skulle till Polen några dagar. För att JAG hade spelat dåligt på en bricka och var sur. Kan bara säga om det att han kanske också tyckte Polen var en fin idé. Våren kommer snart! Då blir det champagne minsann!

Anonym sa...

When life gives you lemons - make sweet lemonade. Inte alltid så lätt men man bör försöka. Kram L

Miss Upsey Daisy sa...

Erika- Säg det, alltså. Jag tycker det är rätt okej för det mesta men det var flera saker denna veckan som liksom lade sig på hög och till slut. Till slut blir man helt enkelt helt slut i huvudet själv. Ungefär så.
Spader- Champange i vår!
L- word. Mailar.