måndag 21 oktober 2013

Finally.Barnet har totaltvägrat att ta flaska. Fem olika flaskor laddade med tre olika ersättningar samt "den riktiga varan" har bara slutat i vrålande och tårar. Vi testade även pipmugg så allt. Men sedan några dagar sedan tar hon faktiskt flaskan och ja, hon skulle kunna äta bättre men jag ser det som något man helt enkelt övar på. Bara själva  acceptansen värd att jubla över.

Och varför det här är något som jag verkar sittdansa över kanske man undrar men det hör innebär att jag kan lämna hemmet under längre tid än innan. Mycket nöjd med detta mkt nöjd.

7 kommentarer:

Sofie sa...

Förstår precis. Jag har två små tjejer som accepterade flaska på en gång = jag väldigt lättad. Hade aldrig fixat att bara amma (behövde aldrig testa att bara amma eftersom de sondmatats pga födda för tidigt). Och att dubbelamma annat än hemma? Lika troligt som att jag skulle gå på stan utan kläder på överkroppen.. Icke! :)

emster sa...

halleluja!

annika sa...

Underbart! Amen.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

heureka!

Mrs E sa...

Åh så skönt!

Miss Upsey Daisy sa...

Sofie- förstår jag verkligen. Jag vill mest kunna lämna hemmet själv och vara borta tre-fyra timmar och veta att pappan fixar det om hon blir hungrig.
Emster- prisa gud! Annika- verkligen! Iwnkc- yeah! Mrse- tre fyra timmar är himla bra!

Jo sa...

Vad skönt! :D Jag kommer inte ihåg om du ville låna nåt tillbehör av mig, men tjoa till isf, vi tog med allt hem från rucklet! :)