onsdag 26 juni 2013

Privat.

Det är svårt ibland det här med relationer till andra människor. Önskade att jag inte var så hetlevrad i mitt temperament, önskar att jag inte alltid sade min åsikt, önskar samtidigt att jag inte var så känslig för kritik. Men kommer försöka dra ner förväntningarna i botten och påminna mig själv att det faktiskt är okej att lämna samtalet om det på något vis spårar ur.

Men det är närmast tragiskt när människors rädslor växer och hindrar drömmar. Jag måste ändå säga det och säga det med sorg i hjärtat. Jag kan inte göra mer där.

4 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Man kan inte göra allt, fast man ibland vill. Och det kan gnaga en, fast man vet att det inte borde.

Hjärnor och hjärtan borde ibland jobba på sin kommunikation.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Och jag som önskar att jag hade mer hetsigt temperament och oftare sa min åsikt. Folk säger att jag gör det, men jag känner mig som mesen från vidderna.

Men det låter sorgligt det du skriver om den andra personen. Och väldigt vanligt, tror jag, tyvärr.

annika sa...

Ibland måste man bara släppa, även om det bär emot. Jag är som du, rak och lite het ibland men samtidigt väldigt känslig. Svår kombo det där!

Miss Upsey Daisy sa...

Hsara- jag vet och jag måste måste släppa och inse att det rör sig om vuxna personer.
IWN- jag vet inte om det alltid är så bra. Jag sårar ibland andra och jag säger för mycket och för dåligt samvete. Tidigare sade jag inget, det kändes inte heller bra.
Annika- Jag måste släppa för jag har försökt och det går inte, jag blir ledsen och andra blir ledsna. Nu kräver jag inget men ger inget heller.