söndag 30 juni 2013

Det Är Inte Så.

Jag vill inte påstå att hon får håret i ögonen att det är i vägen etc etc men det är långt i nacken? Ändå hade jag betydligt mer som bebis. Sorgligt att det nu är tunnast i Västsverige. Tjockt hår? Får bli nästa liv för min del. Sätter mer hopp till nästa generation.

8 kommentarer:

Erika Strand-Berglund sa...

Det är så gulligt med det mjuka långa bebishåret. Både Olof och Greta hade det - långt och mörkt till en början. Sen byttes det ut mot något litet ljusare? I Gretas fall försvann allt och hon blev helt skallig på bakhuvudet pga gnugga det mot madrassen hela nätterna.

Katarina sa...

Jag vet att du inte vill att det här ska bli en bebisblogg, eller jag tror att jag vet det. Men en del av oss blir ju alldeles till oss av bilder på gulliga bebisar.

Inte jag alltså. Men andra. Absolut inte jag. Jo, ok, jag blir det. Fy vad de är söta, bebisar. Och så där mycket mörkt hår på en bebis = oemotståndligt.

Cecilia sa...

Jag hade cirka tre tunna hårstrån på huvudet fram tills jag var tre. Sen kom väldigt många, ganska tjocka. Så det löser sig, lovar!

Mrs E sa...

Så sött, och så mörkhårig hon är! Härligt :-)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Och sen skaver de bort håret på bakhuvudet och har kvar håret nedanför. Som en liten söt munk :)

annika sa...

Ingen fara! Det första brukar falla av och sedan kommer annat hår fram. Det brukar vara tjockare. Du kan andas lugnt!

Helena sa...

Så sött! Bebishåret är ju så mysigt lent också! Helena

Miss Upsey Daisy sa...

Erika- mmmm, sorgligt detta att det försvinner sedan.
Katarina - mmmm, ingen bebisblogg i meningen gullegull men att det dyker upp inlägg lite nu som då är oundvikligt. Hon hänger ju med mig jämt.
Cecilia- löste sig inte för mig...
MrsE- :-)
IWNK- Sorgligt detta!
Annika - Det var liksom mitt hår som inte kom igen...
Helrna- :)