söndag 30 december 2012

Livet På Västkusten.

Nyår firas på landet, jag hade tänkt mig krispigt landskap vid havet ... friska promenader... gnistrande snö. Glöm det sade Pojkväns bror. Det kommer bli regn och någon plusgrad meddelade han senare. Ungefär som det alltid är här.

Hur firar ni nyår?

10 kommentarer:

Mrs E sa...

Vi firar här i huset på landet med lite vänner. Lugnt, god mat och jag gissar att jag och Lill-Grefvinnan somnar kort efter tolvslaget.

Ha en skön nyårsafton så ses vi i januari! Kram

Miss Upsey Daisy sa...

MrsE- Du med så hörs vi av framöver. :)

K. sa...

Låter fint ändå. Ska vara hemma och ha middag här, vi brukar ju adrig göra någonting särskilt med skotträdd hund och ingenting var därför planerat. Gott Nytt År på dig. Kram

Miss Upsey Daisy sa...

K- Jodå det blir bra såklart! Vädret kan man ju inte göra så mycket åt. Glömmer bort ibland var jag bor ;-)

hedgehog-sara sa...

Jag och maken dricker bubbelvatten och väntar på att ungdomarna ska komma hem/hämtas/ska mötas :)

Miss Upsey Daisy sa...

Hsara- Fint det med! <3

Spader Madame sa...

Låter fint med regn och plusgrader ändå. Snö är överskattat! Vi hänger hemma med familjen och ser på fyrverkerierna vid 12. God mat och så! Nyårsdagen spelas alltid kort.

Jerk sa...

England, som Cowboy..och är ganska nöjd med att det ska vara plusgrader där (och missnöjd att jag valt bort norra Dalarna när det för första gången på 100 år inte kommer vara -30 där..).

Jo sa...

Det låter som här ungefär. Köpenhamn är inte det minsta krispigt. Men det är ganska mysigt så här långt iaf. Det bästa är nog hotellet! :)

Hoppas att ni får det finfint ikväll! Kram

Miss Upsey Daisy sa...

Spader-Låter fint. Gott Nytt!
Jerk- Du ser. Inte konstigt att jag tror du jobbar där ;-)
Jo- Fint att hotellet är bra. Köpenhamn är skoj på nyår. Eller var det när jag var där och kalasade för hundra år sedan.