torsdag 26 april 2012

God Jul Anna

Städade en låda igår och hittade ett presentkort på NK som jag fått i julklapp och totalt glömt bort. Lite guldfiskvarning på det men det känns som jag har fått en present igen. Mycket peppad att fortsätta städa också.  Hoppas jag hittar något fint smycke jag glömt bort, eller något från Svenskt Tenn skulle också fungera?

6 kommentarer:

LabHäxan sa...

Tänk va bra med lite guldfiskminne! Det har hänt att jag också har hittat kuvert med ej uttaget innehåll.

Erika sa...

Bästa städningen jag hört om tror jag minsann. Blir till och med lite avis.

Unknown sa...

Jag hittar fortfarande dollarsedlar instuckna i gamla pocketböcker från den tiden jag jobbade som stewardess på en lyxyacht i caribbean. Känns lika bra varje gång!!

Spader Madame sa...

God Jul!

sarapirat sa...

här kommer det:
http://germanfood.about.com/od/cookies/r/coconut_macaroons.htm

kokostoppar! det att man värmer allt på spisen funkar verkligen, och gärna att man låter det kallna lite innan man formar topparna. då håller dom ihop så bra. jag vräkte i massor med citronskal och lite saft, då blev dom mycket godare och inte så kvalmiga.

p.s förstår vad du säger angående murakami, men jag blev helt beroende av honom för några år sedan och plöjde igenom flera på raken. kanske inte så optimistiskt...men ändå..

Miss Upsey Daisy sa...

LH- Då blir man så himla glad och så får man presenten igen kan man säga.
Erika- Den med smör på.
Helena H- Lyxigt. Kul att du skriver också :)
Spader- God fortsättning
SaraP- Tack för receptet! Jag gillar honom men jag tror jag behöver bryta med annat efter sputnik och så känner jag med de flesta genrer och förvattare :)