torsdag 6 mars 2014

Min Mamma.

Hon har varit här i fyra dagar. Intensivt men bra och bor man fem timmar bort med bil blir det ju så att när man väl ses så får man göra det ordentligt. Inga halvmesyrer utan flera nätter på raken.  Kan ibland känna en viss avundsjuka för de som har sina föräldrar i samma stad. Visste ju att när jag väl flyttade hemifrån skulle jag aldrig mer återvända till Dalarna igen.  Så var det ju. Avståndet mitt eget val ändå.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Oh! I know the feeeling! Kan bli väldigt, ähum, intensivt...

erikakanberika sa...

Precis så där är det för mig med. Det jag gillar är att när de (hon eller pappa) kommer så blir det under en lite längre tid och att vi verkligen får tid att vara tillsammans (där baksidan av myntet sammanfattas av IWNKCAYCFO här ovan). Men nackdelarna är tunga tycker jag. Herregud så vår vardag skulle ha underlättats med min familj i stan. Både mamma och pappa är såna som gärna skulle hjälpa oss. Nu är vi stort lämnade att klara oss själva. Vilket vi ju gör så klart men ändå. Ändå.

Miss Upsey Daisy sa...

IWNKI- he he.. jag vet fast det var bättre med bra en förälder per gång. :D
Erika- Vardagen skulle verkligen underlättats om de bodde i stan men jag ska försöka se till att de ses varannan månad iallafall. Lite flängande blir det men det får det vara värt!

Fifi sa...

Känner igen den där avundsjukan! När jag flyttade hemifrån tyckte jag att mamma bodde på ett lagom stort avstånd, men nu när jag har barn önskar jag att hon bodde närmre.