fredag 7 mars 2014

Kan Vi Prata Om Jeans?

Om mina jeans rättare sagt. Eller avsaknaden av.  Gjorde en liten koll igår och kom fram till följande horribla resultat.

Jag har åtta par jeans. Av dessa åtta par jeans är fyra för små.  Jag testade och kom fram till att det behövs gå ner (mellan tummen och pekfingret förvisso) tre, fem, sju och kanske nio kilo för att komma i dessa skapelser.

Det finns därmed fyra jeans kvar.

Ett par kan jag inte dra igen gylfen på, på grund av trasig. Ett par har gått sönder på insidan av låret. Ett par har gått sönder över knä't jättemycket. Det fjärde paret är svarta men numera smutsigt grå på grund av har tvättat ihjäl (HM jeans).

Himla fint att jag har 40% rabatt på ett köp på Åhlens och 10% på ett annat köp för imorgon ska jag ekipera mig. Sannolikheten att jag tappar runt tio kilo på en vecka och kan komma i jeansen ovan mkt snabbt? Ptja... det går ju inte på en pisskvart misstänker jag .

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är värd nya jeans! Men vet du att du kan färga om de svarta, finns svart och blå jeansfärgning på Åhléns. Kram o Trevlig Helg!L

Miss Upsey Daisy sa...

L- jag vet men de är slitna också. HM är inte jeans att åldras i så att säga ;-) Trevlig helg du med!

pralinen sa...

Och när du tappat lagom antal kg vill du ha jeans i annan tappning än dem du har - eller så funkar i alla fall jag... Jag har ett omvänt läge, blivit mindre och tänk de där underdelarna jag sparat och flyttat med mig var inte lockande alls, hög tid att lämna dem vidare till någon som kan uppskatta dem. Myrorna...

tantaugusta sa...

Jag vill också köpa nya jeans (läs jag behöver köpa...) och den här gången vill jag ha riktigt mörkt blå, tajta jeans. Får se vad jag kan hitta den dagen shoppinglusten faller på (som om det skulle ske utan pistolhot).

Ruta Ett sa...

Om det är favoritjeans, så lagar jag jeans, byter blixtlås och annat som behöver fixas.
Jag finns på Prästgårdsängen i Örgryte och du kan kontakta mig på ann@storartat.se
om du vill ha hjälp!
www.storartat.se

Ruta Ett sa...

Kanske skulle tala om att jag hittade hit via Turtlan. :-)

Miss Upsey Daisy sa...

Pralinen- Hoppas iofs att de passar. Lite synd på fyra par jeans ändå.
TantA- Jag gick och köpte ett par sådana Levis, hade 40% rabatt så det blev rätt okej ändå.
Ruta A- Tack men ingen av de trasiga är direkta favoriter som jag känner att jag vill laga men tack ändå. :)