söndag 1 december 2013

Sue Me.

Bland alla som är julpyntiga av sig hittar ni mig som missat att ta fram adventsljusen. Eller mer korrekt missat att KÖPA  själva stearinljusen. Om det fanns en adventpyntningstävling ( vilket det självklart inte gör men ändå) hade jag lätt knipigt jumboplatsen misstänker jag. Nåväl, som av en händelse ska jag faktiskt ner på stan idag och räknar med att införskaffa fyra ljus varvid hela missat köpa fadäsen torde vara ordnad i afton (innan mörkret).

Om Gud vill och rumpan håller kanske undertecknad till och med ( Till Och Med ! ) hänger upp en och annan ljusslinga OCH köper ett gäng hyacinter och amaryllis. Kanske. Mkt Möjligt.

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Hmm, inte så kul. Speciellt inte om man vill tända ett ljus på morgonen....

Ljus fanns till mina två adventsljusstakar men sen var det tomt i förrådet här. Så ljus och julservetter står på inköpslistan här.

Jo sa...

Jag trodde att jag var den ende som inte hade adventspyntat ännu. Redan förra helgen skrevs det typ på alla bloggar "Idag har jag adventspyntat!" och jag blev alldeles förvirrad, advent är ju inte förrän nästa helg, eller har jag missuppfattat något?
Jag kör som vanligt efter devisen: Lite pynt tidigast 1:a advent, lite mer lucia och All In två dagar före julafton. Annars kräks jag på julpyntet redan innan jul. Så jag hävdar att det är sunt att pynta idag ;)
(Särskilt som jag fick upp stjärnor och ljusstake nu under kvällen...)

Miss Upsey Daisy sa...

Turtlan- det är onekligen mysigt på morgonen.
Jo jag pyntade lite igår med blommor och ljusslingor samt stearinljus. Vi kommer vara borta större delen av julen så det känns mer befogat att fixa innan eftersom jag tänker att när vi är tillbaka har vi tröttnat på pynt. Och vi har tröttnat är nog mest jag ;-)