fredag 6 december 2013

Fredag.

Gick upp vid nollsex för att hinna med frukost, hade nämligen planer för träning. Barnet sussade längre än mig vilket barnet ofta gör när den ömma modern morgontränar, går stick i stäv med tänket-----> en kan lika gärna träna när en ändå är uppe. Barnet är lite lurig på så vis.

Gick sedan på ett spinningpass utan eurodisco. Mkt besviken. Spinning utan eurodisco är som kärlek utan kyssar, kaffe utan grädde eller midsommar utan regn etc etc. Europdisco hjärta spinning.


Mötte upp på stan med denna lilla killes pappa.  Lilla A och Lilla G hänger en hel del. Men mest spännande med denna fikan var ändå att höra att Lilla As föräldrar hade smitit iväg och gift sig förra veckan (visste dock redan på grund av Facebook).Vi  fikade och pratade nyår.

Sedan gick vi hem. Vi hade en rätt relaxad dag. Vit katt låg mest i sitt soffhörn. Att vit katt gillar just det hörnet syns fin-fint mot den grå soffan. Vi köper klädrollers för hela mammapengen typ.Jag åt mandariner. Det är mitt bästa det här med mandariner. Eller clementiner. Satsumas. Äh, någonstans är det ändå samma lika tycker jag. Barnet åt bok och gröt. Om kriget kommer och vi blötlägger den där boken har vi mat för alla fem minst ett par veckor upp till en månad.
Sedan hade vi ett dödsfall. Den thailändska kampfisken Nunos Larsson lämnade jordelivet. Eller akvarielivet mer. Den elvaåriga ägarinnan tog det hela mycket bra tycker jag. Må Nunos vila i frid.Sorgens dag eller inte jag tog iallafall en öl till maten och lyckades hålla mig vaken hela filmen. Och det var väl det hela med den fredagen.


2 kommentarer:

Mrs E sa...

Låter som en händelserik fredag :-) Beklagar förlusten av kampfisk.

Miss Upsey Daisy sa...

MrsE- hon tar det hela mkt bra.