tisdag 30 oktober 2012

Kontorsliv.

Nu gör jag en "Anna" sade min kollega när hon kom rusande i korridoren med en pappersrulle i högsta hugg för att torka upp en kopp kaffe som hon spillt över skrivbordet. Eller sade hon när hon kom på hur det lät. Såsom du brukade göra. Inte längre. Om jag blev sur? Näe, mest ledsen när jag såg det nya fina orange post-it blocket bli till en våt sörja. Sorgligt sådant med post-it som förstörs.

Mumin Versus Pusslet Ett Noll

Och när  hankatten hoppar upp på femhundrabitarspusslet som tioåringen håller på att lägga och liksom slajdar ner en tredjedel i golvet när han tar sats för att jaga honkatten. Det är inte då han är som mest populär i en tioårings hjärta. Fast om ni frågar mig var det värre när han sabbade min nya dator.

måndag 29 oktober 2012

It Puts The Lotion In The Basket.

Så skrev en kompis på Fejjan när han såg bilden och från att ha varit en present från mig till mig för att pigga upp i det regniga vädret blev det liksom lite obehagligt det hela för filmen är mkt mkt läskig. Men bra ifall det är någon som inte sett?

söndag 28 oktober 2012

Lite Kärlek.

Och man stirrar på sina naglar efter en lång renovering och inser att om man inte gör något åt situationen kommer naglarna förmodligen att byta händer inom kort, till några där det ingår lite mer TLC. Det vore sorgligt för att några nya kommer förbi verkar högst osannolikt. Rykten färdas snabbt det vet man ju.

Tapet.

Den här tapeten ska vi ha som fondvägg längst ner i källartrappen. Lite urflippad men det är en liten vägg som man sällan "ser " och känslan när man springer ner för trappen och tänker är jag på väg ner till källaren eller ladugården? Priceless people priceless.

Nu Är Det Dags.

Man kan ju inte pausa hur länge som helst. Visst! Hur mår ni?

måndag 15 oktober 2012

onsdag 10 oktober 2012

Renovera.

Plötsligt är det dags att renovera hallen. Hallen innehåller en trappa upp men även en trappa ner i källaren. Hallen innehåller målning av diverse väggar.  Hallen innehåller en uppfräschning av källatrappen (själva trappstegen).------> en slags vision.

En hel del smått och gott i denna hall som jag ser det.

På fredag börjar vi.  Har vi bestämt färg undrar säger vän av ordning? Vän av ordning ska inte fråga så mycket. Har vi en deadline kanske man frågar lite tyst? Faktiskt. Jomenvisst. Första november people. Första november. Finaste hallen i staden.

Om Vi Säger Så.

Det blir ett bra underlag till matlåda ifall man råkar följa ett recept för åtta personer när man i själva verket är tre som ska äta.

tisdag 9 oktober 2012

Frossar i Hemskheter.

Har kommit in i en fas i livet där jag bara vill läsa kusliga deckare och se actionfilmer etc etc.  Det är ena sidan. Andra sidan är att jag fortfarande fäller en tår till tecknad film. Speciellt svulstiga dansscener eller andra på något vis svulstiga scener. Gärna när alla ställer sig upp!Vad är det med ställa sig upp undrar säkert vän av ording och till vän av ordning vill jag säga-----> har ingen aning mer än att det är så fiiint. Ha vilken handling som helst men om det innehåller en schen med folk stom står upp, applåderar och sjunger. Halva inne hos mig. Detta till trots handling.

Saker Jag Inte Förstår.

Varför man lägger upp bilder på Fejjan på döda djur (älgar)) man skjutit. Ibland rena slaktplats-upplägget. Svar till "frågetecken".

lördag 6 oktober 2012

Hummerfiske.

Idag har vi fiskat hummer. Gillar att äta hummer. Gillar inte att koka saker levande. Har aldrig gjort liksom. Man vänjer sig?

fredag 5 oktober 2012

Lite Udda Månne.

Igår var jag och Pojkvän ute och firade att det var två år sedan han hånglade upp mig.  Vi käkade och såg filmen ovan och även om jag normalt inte är ett fan av Persbrandt (men inte heller ett "ofan", jag tycker ingenting  mest) tänkte jag omvartannat "Shit, han är ju rätt snygg ändå" och " Borde man inte lära sig kampsport ändå? Kunna försvara sig". Så gick det på repeat i mitt huvud. Inte så normalt.

torsdag 4 oktober 2012

Fast Den Delen Håller Jag För Mig Själv.

Köpte exakt femtio melontuggummin på lunchen. Tuggat i mig allhopa nu fyra timmar senare. Lite fail att läsa att de kan ha en viss lakserande effekt nu liksom. Men om så vore sparar jag världen för en sådan typ av inlägg. Det räcker liksom så.

onsdag 3 oktober 2012

Hittar Man En Bra Låt Så Hittar Man.

Rätt så samma lika om jag får säga det själv.

Berusad- Kan spela samma låt hur många gånger som helst på repeat.
Nykter- Kan spela samma låt hur många gånger som helst på repeat.

Enda skillnaden som jag ser är att den berusade versionen låter andra människor höra samma låt på repeat, jag är en sådan där man inte vill bjuda på fest eftersom jag kan bli lite dominant.  Nyktra versionen lyssnar på repeat för sig själv. Vuxet.

Tyget.

tisdag 2 oktober 2012

Nu Krisar Jag.

Köpte jättefint tyg idag. Beskrivning av tyget är.  Jättemånga hundar i olika ramar i olika peruker. Visst låter det fint? Ja? Det var typ två personer på Fejjan som gillade mitt tyg. Även Pojkvän var tveksam till det hela. Vad är det för fel på jättemånga hundar i olika ramar i olika peruker egentligen? Jetefint ju.

måndag 1 oktober 2012

Istanbul.

Här finns förresten foton från min och Karros resa.

Ute Regnar Det Katter Och Hundar.

Men inne har vi nyss ätit fin-fina tårtor och druckit ett glas bubbel( !). Nu skulle jag kunna säga att vi gör det varje måndag men sanningen liknar mer den att någon på kontoret fyllde år. Bubblet var för övrigt min idé men det var knappast någon som var ledsen för det. Det tillhör lite bubblets natur tycker jag.