fredag 31 januari 2014

Fredag,

Jag kickstartar dagen med att fika med en killkompis som också är föräldraledig ------> mkt trevligt. Sedan går jag iväg och klipper och färgar håret hos min favoritfrisör-----> mkt trevlig det med.

Sedan går jag hem och är beyond hungrig på grund av att klockan två är typ tusen timmar efter min normala lunchtid.  Jag lagar spagetti och när allt är klart häller jag kokande pastavatten över mina händer.  Jag vet inte vilken relation ni har till kokande vatten men fifan fifan fifan vad ont det gör att hälla det över fingrarna.  Och så dumt dessutom för man blir inte det minsta glad heller för det gör ont  långt efter.

Jag ska aldrig mer äta pasta.Eller åka till Italien. Från och med nu äter jag bara kall mat och dricker kallt kaffe och spisen ska jag aldrig mer gå nära.

Mvh/ Surmulen i Göteborg

måndag 27 januari 2014

Kolla! Här är en favoritbok från min bokhylla.



Jag har egentligen ingen favorit-favorit men den här är himla fin & sorglig.  Fast glad på samma gång vill jag minnas. Någon som läst?

Tomten Kom Med.



Dessa två kom och nu letar en skojiga ramar på nätet.  Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag hade eoner av tålamod och kunde tänka mig att springa på femtiotolv loppisar hela 2014 men jag vill att saker och ting ska vara klara typ igår. Tradera och Blocket är tillräckligt för tålamodet så det är  helt enkelt så det får bli.

lördag 25 januari 2014

Lördag.

Mina naglar är åttiotalsrosa och jag har sovmorgon ( fast jag valde att läsa och blogga istället för att sova uppenbarligen) om några timmar är det spinning och ikväll har vi middag för några kompisar.  Lilla G och jag är friska igen och möjligen ( om inte helvetet fryser till is) kommer jag och de stora barnen att kolla lite Lost under dagen. Det här Lost-tittandet är mer som en charmig besatthet och eftersom vi är tre som måste se samtidigt ( Pojkvän gäst-tittar lite eftersom han såg delar av serien när den gick) så är det lite av ett pussel ibland när båda barnen måste vara hemma samtidigt och typ inte gå i skolan/göra något intresse.

Lördag -------> ibland är du smått episk.

fredag 24 januari 2014

Är jag full?

Uppenbarligen inte så bra på siffror om inte annat.  Missat detta med pistolhot och huvudrollen i en film.  Nummer tjugo alltså.  Kommer här. Det är iofs en musikvideo men jag har alltid gillat den så det får bli min film helt enkelt. Pet Shop Boys med "being boring". För övrigt underskattat band. Tänker London åttiotal. Mmm London baby!


23. Hepp! Dagens musiktips.

Egentligen skulle det vara nummer tjugotvå men eftersom min mobil laddar freestylar jag och kör tjugotre nu.  Jag vet. Totalt crazy indeed.

Jag måste säga att jag inte hänger med lika bra nu som förut. Vilket jag verkligen avskyr men men.. så är det.  Så mitt tips är rätt gammalt och förlegat (sorrysorry) men Counting Crows har gjort väldigt mycket bra.

Sade tanten. Jaja.

Jobbet.

Igår hade jag en kollega/kompis här på lunch och idag beslöt jag mig för att köpa med mig massa kakor och hälsa på hela gänget.  Jag har väl varit där ungefär varannan månad eller så.  Det är ganska lagom, vill varken vara där så mycket så att det inte känns som föräldraledighet men vill inte heller försvinna ett helt år.  Jag börjar ju jobba igen om tre och en halv månad.  Både lång och kort tid på samma gång.

torsdag 23 januari 2014

Trött & Osexig.

Den känslan när man bara ger upp den  galet snoriga och rinniga näsan en har och snyter sig en sista gång och bullar upp med extra kuddar samt stoppar in ett snorpapper i den trilskande näsborren ( obs och låter sitta kvar för att sova med det) och tänker "in your face snoret". Den känslan som kommer sedan är verkligen inte sexigast i världen, vill instragramma mitt ansikte, flärdfull etc etc.

Men idag. Hopp om livet. Feberungen är också på banan igen. Tjihoo!

20. En grej som skulle få mig att vilja vråla HIGH FIVE i vardagen.

Jag gillar när mina planer går som jag tänkt. Jag gillar när jag hinner med det jag har på agendan.  Det låter som något jag skulle kunna styra hyfsat själv men så är det inte. Jag är mkt optimistisk med vad jag hinner med och många saker innefattar andra personer.  Det kan vara myndigheter, bebisar, öppentider, bussar, slutsålt ... så det är inte alltid mig det beror på att allt inte hinns med.  När man gjort alla måsten ---------> slappandet extra fint. Mvh Optimistisk Stresso

Så HIGH FIVE på när jag hinner med min vardagsagenda.

onsdag 22 januari 2014

19. Kolla! Här är ett fynd jag gjorde en gång!

Mumin var på rea, han är nämligen vindögd och i hans papper står det att han inte får ligga. Eller det kanske inte står så ordagrant men han får inte avlas på och det är ju typ samma sak.  Iallafall så är han ett fynd, en synnerligen glad och vänlig katt även om han inte kommer få Nobelpris, uppfinna vaccin mot AIDS etc etc. Glad men lite dum kan man säga.

Skor.

Det kretsar en hel del kring skor i detta hushåll.  Jag älskar att köpa skor och leder väl likväl ligan i tävlingen Flest Skor i Hushållet. Senaste nytt när det gäller skor när det gäller elva- och trettonåringen kommer här. Det är lite mer action så att säga.

1. Trettonåringen tappar en sko på vägen upp till Dalarna över julen.  Försvunnit på en parkeringsplats. Lånar min mammas skor (på grund av inga öppna affärer i Dalarna under julen).
2. På hemvägen letar vi efter ovan nämna sko ( stark misstanke om var tappat). Hittar noll sko.
3. Köper sedermera exakt likadana nya skor till trettonåringen.
4. En vecka senare hittar den tappade skon i bilen trots allt.
5. Trettonåringen har numera två par identiska skor.
6. Elvaåringen kommer hem från skridskoåkningen igår. Fel. Elvaåringen blev skjutsad av fröken hem på grund av någon tagit hennes skor och mkt tråkigt att gå hem i strumplästen.
7. Fröken ringer och man har hittat elvåringens skor vid isen. Ska returneras dagen efter tror jag det var tänkt.

Skor - mycket flyktiga prylar. Lever sina egna liv.

måndag 20 januari 2014

Största Skillnaden Att Vara Mamma?

Innan barnet behövde jag inte ha koll på så att andra människor inte stoppade sina fingrar i min näsa, i min mun eller mina ögon. Nu gäller det att se upp så att ens avkomma inte har min ögonglob på sitt pekfinger en vacker dag. Mkt snabb den lilla vesslan för övrigt.

18. Dagens filmtips.

Den som inte har sett "Lost in Translation" måste göra det. Måste göra det. Den är vacker och sorglig på samma gång. Nu vill jag till Tokyo.

17. Den bästa osten är ju som alla vet.

Parmesan, Mozarella, Feta, getost och all annan ost utom Brie möjligen. Inte så stort fan av Brie men annars finns det väl ingen direkt äcklig ost. Möjligen de ostar som luktar så illa att de tar över hela kylen.

söndag 19 januari 2014

Lost

Ungefär nittio procent av samtalen med de två äldre barnen handlar om vilka vi skulle vilja ha med på (ta-daaa) en öde ö av de olika karaktärerna i Lost och vilka vi inte skulle vilja ha med. Jag blundar lite för det faktum att typ ingen sett klart hela serien och knarkar vidare med sisådär två avsnitt om dagen. Men än så länge måste säga "gillart".

lördag 18 januari 2014

OPI.

Efter en vecka när jag varit ensam med alla tre barnen bad jag Pojkvän att köpa med ett vinrött nagellack från flygplatsen.  Måste säga att han prickar in fin-fint trots tusen nyanser av vinrött. Himla klurigt att fånga på bild för övrigt så ni får visualisera den perfekta färgen i skallen istället. Han köpte även babyrosa som -------> fabulöst till våren!

16. Kolla! Här är en bild från mitt sovrum.






Har äntligen fått sovrummet som jag vill ha det. Kuddar med fina mönster och tavlor på alla tre barnen. Förutom det är det ganska stillsamt, vi har ingen dator eller tv. Det är big no-no för mig.

torsdag 16 januari 2014

Jag bara...

Hej barnet, vi gör en selfie! Barnet bara mycket bestämt och hårdhänt " tyst med dig, vi leker tandläkare. Gapa stort!  äh, skitsamma jag trycker in ett finger ändå. Gör det ont när jag river dig i tandköttet?"

Kunde Inte Sagt Det Bättre Själv.

Claras inlägg om barn är klockrent på många sätt.  Vill man ha ett barn, fjorton barn, barn varje år eller barn vart tionde år så är det upp till var och en att bestämma!  Vill man bli förälder på egen hand så är det ett eget val (dock inte om man lurar någon men det är ju en annan femma).  Eller om man väljer att välja bort barn helt.  Var och en måste få göra som den vill utan tusen ingående frågor. Det finns ingen regel om att man måste berätta allt. Alla är inte stöpta i samma form. 

15. En grej som gör mig vansinnig i vardagen.

Just nu? Katthår. Jag tycker det är konstigt att två "grejer" på fem och åtta kilo kan fälla så mycket hår samtidigt som jag ser hur mycket hår som finns kvar.  Förra veckan målade jag naglarna och målade in ett katthår på långfingernageln. Där någonstans gav jag upp och förlikade mig med att de lyder under andra naglar i universum dessa små små hår. Vid ett atomvapenkrig kommer katthåren och kackerlackorna vara de sista överlevande. Om katthåren kunde prata skulle de troligen mobilisera  sina krafter och ta över världen.

14. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att byta liv med någon i en tvserie?

Jag har flera kandidater som jag har sett att fler som är med på detta också svarat men men .... ( visar bara på god smak om man tar samma lika!)

Phoebe i Vänner- jag avgudar henne trots att hon är lite knäpp nu som då men hon har förmågan att bli glad över småsaker och hon är väldigt spontan. Jag har använt Phoebe som alias många gånger vid olika tillfällen. Önskar jag vore lika urflippad åtminstone ibland.

Carrie i SATC- Det var min ytliga sida som ville ha sitt sagt på den punkten. Så det var det om det.

CJ i Vita Huset- Smart och rapp i käften. CJ for president säger jag det.  Hon är supercool.

13. Kolla! Här är en bok som jag tycker är ful!



Hittade denna i Pojkväns hylla ( förlåt Pojkvän om du läser det här men den är lite ful visst?)  Undertecknad har också fula böcker men latheten slog till och denna var i rummet bredvid inte en trappa upp..

onsdag 15 januari 2014

Situationen Just Nu.

Åt frukost. Kollade på mobilen. Bad tolvåringen att passa Lilla g på grund av skulle duscha snabbt och när jag tar av mig morgonrocken tycker jag höra ett "klonk" när den når det kaklade golvet. Tycker mig så inte helt säkert.  Iallafall så är mobilen inte att finna just nu.

Pro- den har försvunnit i huset. Bör alltså inte vara så långt borta.
Contra- hör inget durrande när jag ringer den.


Merde.

tisdag 14 januari 2014

12. Hepp! Dagens tvtips.

Jag ser inte på tv.  Jag ser på serier men då köper jag boxen och plöjer igenom. Ibland ser jag på SvtPlay och då såg jag Historieätarna samt de musikprogrammen om åttio- respektive nittiotalet. Men det finns inget jag följer och jag har fruktansvärt dålig koll.  Men måste man säga något ( är det hela under pistolhot månne?) säger jag Homeland för det verkar vara något "alla" ser just nu.  Är det bra förresten?

11. Den bästa grönsaken är ju som alla vet..

Busenkelt.

Varm mat tycker jag bäst om tomat.  När det gäller råa grönsaker morot. Kan jag lägga till sparris också? Jag gör't ändå.

måndag 13 januari 2014

2013.

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
Jag födde barn, typiskt något jag inte hade gjort förut. En glömmer inte bort sådant. Ifall en gjort det innan.

Blev någon av mina vänner föräldrar under året?
Förutom mammagruppen så .... fyra stycken tror jag.

Dog någon som stod dig nära?
Nej. Skönt när man kan skriva så. Inte så säker på att jag kan skriva samma om 2014 nämligen...

Vilka länder besökte du?
Oman, Finland, Norge och UK. Inte illa som preggo samt med bebis visst!

Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014?
En fin trädgård! Svarar jag taktiskt eftersom det är 2014 projekt att ta tag i.  Nuvarande trädgård behöver massa kärlek.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig att glömma?
Återkommer till det här barnet och säger 30 maj. Vore mkt illa av mig som öm moder att glömma bort mitt barns födelsedag.

Vad var din största framgång 2013?
Förutom barnet? Känner liksom lite att jag inte kan skriva det hela tiden. Är ett barn en framgång? Vet dock inte vad man ska säga är framgång annars. Eller jag har tagit tag i fotograferandet och
börjar kunna min kamera. Grämt mig mycket över att jag har en bra kamera som jag inte behärskat.
Börjar känna att vi är kompisar. Det är fint.

Största misstag?
Inga jättestora misstag men många små absolut. Fast det bevisar ju att jag gjort saker?

Bästa köpet?
Babybjörnselen gav mig mina armar och händer tillbaka igen. Länge leve babybjörnselen! Länge leve min nya Mac också.  Utan dator är jag halv.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att flera av mina pensionerade kollegor hör av sig till mig. Det är väldigt fint. Jag uppskattar det.

Vilka låter kommer alltid påminna dig om 2013?
Petra Marklund / Händerna mot himlen och Veronica Maggio/ Stureplan.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?
Gladare men mer frustrerad tror jag.

Vad önskar du att du gjort mer?
Läst mer böcker. Varit snällare mot mig själv.. alltså gett mig själv mer kred och beröm för saker jag faktiskt lyckats med snarare än att tänka mer på vad som inte gick.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Inte tänkt så mycket. Jag tänker för mycket.  Eller ältar. Jag är expert-ältare.

Favoritprogram i tv?
Historieätarna.

Blev du kär i år?
Mmm. I barnet och barnets pappa. Blir alltid kär i barnets pappa.

Bästa boken du läste i år?
Shantaram.

Största musikaliska upptäckten?
Håkan, för att jag inte varit så frälst förut. Annars är han väl inte så ny...?

Något jag önskade och inte fick?
Njae, jakten på den perfekta väskan fortgår fortfarande. Nu tänker jag Ann-Louise Landelius..

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
En av mina närmaste vänner kom över för lunch och lite stillsamt firande på kvällen. Släktkalas dagen innan.

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
En trist grej i släkten som inte riktigt är bra än. Men som jag hoppas löser sig 2014.

Vad fick dig att må bra?
Den nya mammarollen.  Resorna och vänner.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Chris Martin ( sångaren i Coldplay) han är dessutom vegetarian. 

Vem saknade du mest?
Mina stockholmsvänner. 

De bästa nya människorna du träffade?
Jenny som är en nygammal bekant men som jag har lärt känna bra detta året. Från början kände jag hennes man men nu har vi lärt känna varandra bättre eftersom våra barn är typ jämngamla. Sådant är kul. 



Mest stolt över?
Barnet. Samt att jag lyckades klämma ut barnet utan några större fadäser.


Högsta önskan just nu?
Att det blir bra sedan med allt när jag börjar jobba. Det är iofs en stund kvar men det blir ju ytterligare en omställning.

söndag 12 januari 2014

Bloggträff.

Himla skoj när det kommer ett gäng bloggare från både Skåne, Stockholm, Dalarna och Värmland. Lunch, shopping, middag på kvällen samt brunch på söndagen.  Finaste helgen på länge om ni undrar. Alla energi man får av alla vackra, starka och kloka kvinnor. 

fredag 10 januari 2014

10. Kolla! Här är ett bokomslag jag tycker är snyggt!



Saker Jag Tycker Är Tråkigast i Världen.

Det här med att göra saker som jag mentalt trodde var klara och göra dem en gång till?

Jag har haft samma mobiloperatör i hundra år. Jag har haft autogiro på telefonräkningen i minst tre år. Nu bytte jag formen på mitt abonnemang, kvar samma nummer och samma operatör. Då visar det sig att autogirot inte fungerar mer så man får skicka in nytt och det tar ju en halv evighet i telefonköer. Jag får blanketten och skickar in den. Nu har jag fått en räkning i pappersform. Autogiromedgivandet skickades in för säg tre veckor sedan så troligen borde det väl fungera men jag måste ändå ringa och höra om pappersräkningen måste betalas.Likaväl på jobbet när man gör något och gör det klart och lägger det åt sidan och det sedan dyker upp nya uppgifter i ärendet eller det visar sig att de uppgifter man hade var felaktiga så man får göra om det. Gör mig så irriterad. Så irriterad.

torsdag 9 januari 2014

Tur I Oturen.

Häromnatten startade familjedatorn av sig själv!! Klockan var väl typ halv fem när det lyste upp i hallen och det började låta.  Väckte Pojkvän som mumlade något om automatiska uppdateringar eller vad det var så gick han upp och gjorde något med datorn.  Själv var jag mer inne på att det var något övernaturligt ( datorer som startar upp och sätter igång sig själva ?). Iallafall mycket fiffigt att det var just häromdagen och inte om någon vecka när Pojkvän är iväg på tjänsteresa ganska många nätter. Om det hade hänt då hade det legat i farans riktning att jag packat alla ungar och åkt efter honom till Frankrike.  Det hade också varit en slags lösning förvisso.

9.En Grej Jag Skulle Vilja Vänja Mig Av Med.

Jag skulle vilja vara en sådan person som kunde ta EN chokladbit, EN näve chips på fest eller ha goda kakor hemma och ta EN till kaffet.  Men jag är inte en sådan person. Jag äter upp hela chokladkakan och jag äter upp all chips tills det bara är så små smulor kvar att jag inte får upp dem ur skålen på ett snyggt sätt. Jag är inte så måttlig i mitt godis och snaskätande när jag väl börjar...

Jag skulle vilja vänja mig av med mitt sockerbehov och så att jag kan ta EN bit och vara nöjd med det.  Det fungerar hyfsat att inte ta någon bit alls det är egentligen inte något stort problem men när man tar EN bit och kickar igång det hela det är då jag inte kan stå emot och ta fjorton till....

Alltså vänja mig av när jag äter sött äta så mycket utan bara ta en bit.

Är Det Inte Svårt?

Igår när jag tog bussen hem så stod det en annan mamma bredvid mig med sin bebis. Tippar på att hennes bebis var typ tre månader.  Iallafall stod mamman och pratade i telefon och hon hade lösnaglar som var 2 cm utanför fingret (hela nageln typ 4 cm)  Själv filar jag ju ner mina naglar så de är 2-4 mm utanför fingret och det kanske är extremt men det är så lätt att rivas tyvärr.  Kan man lära sig att hantera så långa naglar och samtidigt ha en bebis? Jag förstår ju att man lär sig skriva på tangentbord och andra saker men att hantera något levande som rör på sig så att säga...?  Eller är det något man lär sig?

Undrar en tant i Göteborg.

onsdag 8 januari 2014

tisdag 7 januari 2014

7.Kolla! Här är en bild på stället där jag oftast sitter när jagbloggar.



I köket med en kopp kaffe hittar ni mig högst troligt.

The Hobbit.

Igår var jag och såg "The Hobbit" med två kompisar.  Åldersgränsen är 11 år och jag satt och höll för ögonen.  Gissar att det knappast förvånar er när jag droppar att skräckfilm inte är min kopp te riktigt. Alltså inte att det Hobbit på något vis är en skräckfilm utan med att 3D med orcher gör att de kommer så himla nära.  Sade jag att jag precis har fyllt trettionio och att denna var tillåten från 11 år. Jahapp liksom.

måndag 6 januari 2014

6. Dagens Boktips.

Om någon missat att läsa Kristian Gidlunds "i kroppen min"så gör det. Verkligen.

söndag 5 januari 2014

5. Det bästa snackset är ju som alla vet.

Beror lite på.

Alltså köper jag själv blir det alltid smågodis eller så dippar jag grönsaker i sådan där chipsdipp.  Men ställer någon ner en skål med chips eller ostbågar så äter jag enorma mängder. Speciellt sådana där lantchips som är lite mer robusta.  Mmmm lantchips for president.

Känns lite som jag har svarat typ ALLT här. En liten feg helgaradering? Men jag tycker iallafall inte om jordnötter som får bli det sämsta snackset.

lördag 4 januari 2014

Lost.

Jag och de äldre barnen kör förresten ett Lost-maraton just nu.  Såg inte så mycket på den tiden det begav sig men har hört att det liksom flippar ur lite senare...  Rätt mycket. Har ni sett? Gillade ni?

4.Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum.

Första bilden är en bild från när jag målade fönster i vardagsrummet vilket jag gjorde innan Lilla G kom.  Jag misstänker faktiskt att förlossningen hade startat här (vilket jag hade fattat)  men att jag var mycket mån om att måla klart första varvet innan det gjorde såpass ont att jag fick parkera mig på soffan resten av tiden hemma.
 
Andra bilden är från matsalsdelen i vårt vardagsrum ty tvdelen där jag står är under fixande med lampa (som tomten kom med! ) och fotovägg mm. Vardagsrummet var lika stort som min förra lägenhet innan vi byggde en vägg och skapade gästrum/kontor av ena delen.


fredag 3 januari 2014

3. En grej jag skulle vilja lära mig.

Jag skulle vilja lära mig att tycka om att pyssla i vår trädgård för att det är sinnessjukt att ha en sådan trädgård och känna denna motvilja som jag gör med allt som har med odla att göra.  Jag tycker det är dödstråkigt.  Men även att jag ska vilja ta hand om allt som växer i denna trädgård.. äpplen och sådant. Har inte ens koll på vilja buskar det är. Så det är inte att jag inte KAN men mer att jag inte har intresset.


Skäms på mig.

2. Om jag blev tvingad under pistolhot att tatuera in ett citat från en låttext i svanken.

För det första har jag redan en tatuering i svanken men om jag inte hade haft det och skulle bli verkligen tvungen att tatuera in en låttext.

Knivigt värre.

Hoppar mellan att vara djup eller rolig eller mystisk eller etc etc.  Inte helt lätt med andra ord. Men tanken är väl att detta inte ska ta hela fredagen i anspråk så jag har beslutat mig för att välja;

"We can be heroes forever and ever, what do you say?"

David Bowie. För jag tänker att ibland får man helt enkelt vara sin egen hjälte. Både i stort och smått.   

1.Kolla! Här är en bild som jag gillar som jag hittade i min telefon.

Hänger på Onekligens utmaning tillsammans en hoper andra. Får springa ikapp lite...

Det är min katt Saga och det är i vår trädgård.  Gillar den för att den är lite så drömsk. Och mystisk, Tycker den är mystisk. Annan känsla är------> måste ge trädgården mer kärlek 2014 mkt mer kärlek.

torsdag 2 januari 2014

Läser Just Nu.



En Sak Jag Längtar Till.

Om drygt en vecka är det bloggträff i Göteborg-------> i ett helt dygn!

Nyårslöften.

1. Bli mer positiv. Undertecknad kan vara både mkt gnällig samt att det finns en tendens att jag en dag kommer älta ihjäl mig över vissa saker. Gnällig mkt trist för omgivningen och det känns inte så skoj att älta ihjäl sig heller. Positiv bra men gnälla dåååååligt.
2. Göra lagom mycket saker.  Lagom mycket saker? -----------> hur ska man veta. Men att faktiskt tacka nej till vissa saker man faktiskt vill göra ifall det innebär femtiosjutton uppbokade kvällar på raken. Himla svårt det där att tacka nej till skojigheter men tror det blir bäst i slutändan ändå. Eller det blir bäst, det blir det.
3. Vara en så bra mamma till Lilla G som går ( och självklart en så bra "Anna" som går till de andra två).  Svårigheten i detta är mest att lära mig att det inte finns ett läge där jag är nöjd med mig som mamma och 100% av omgivningen också ger mig tummen upp samtidigt. Det kommer inte att hända inte ens när helvetet fryser till is händer det. Så viktigast att jag själv är nöjd ( och Lilla Gs pappa är nöjd såklart)  och att barnet mår bra.


Det var det om det.

onsdag 1 januari 2014

2014.



Se där. Slänger lite unikt in ett sedvanligt instagramfoto från nyårsafton och erbjuder en kort summering av gårdagen.  Vi firande kvällen med vänner och hos vänner. Tiotalet personer och vi åt en femrätters där maträtterna hade namn som jag inte ens kan stava till (förutom hummersoppa och osttallrik). Ganska lyxigt för en person som moi som är sämst i världen på att laga mat.  Lilla G skötte sig ypperligt och sov igenom alla fyrverkerier vilket inte är fy skam när det fanns en granne som troligen köpt fyrverkerier för en hel bananrepubliks BNP. Fifan vad det smällde. Fifan alltså.  Fyrverkerier och smällare --------- > inte längre min kopp te.  Vet inte om det var det innan direkt heller.  Men nu inte alls någonstans kan man säga.  Den ömma modern samt djurvännen i mig står för det. Annars slår jag ett slag för att fira nyår med vänner som har stora hus där man kan bo över i källaren. Så 2014, jag har höga förväntningar på ett bra år!